• Dit is een testversie van onze nieuwe website Turkijetravel.nl.
  • Wij zullen het aanbod stapsgewijs uitbreiden.
  • Met vriendelijke groet, Saygılarımla
  • Travelbert@ReisburoApollo

Zonvakantie

Turkijetravel kan jouw Alanya vakantie helemaal verzorgen voor dezelfde prijs die je online bij onderstaande reisorganisaties vindt! Je hebt dan een vast aanspreekpunt bij iemand die Alanya op zijn duimpje kent. Deze reisorganisaties waarmee Turkijetravel een contract heeft zijn:

Met Corendon naar de Turkse zon in Alanya. Het zal een gezellig drukke zomer worden in Alanya! Tip: neem eens geen allinclusive maar een wat kleiner hotel. Ga dan 's avonds heel voordelig en gezellig uit eten in Alanya. Keuze genoeg! Gratis tips daarvoor bij boeking via het Turkijetravel reisbureau voor dezelfde prijs als online boeken.


Bentour is van oorsprong een Zwitserse reisorganisatie maar sinds enige jaren ook actief in Nederland. Het is een betrouwbare, degelijke reisorganisatie die voor kwaliteit staat. Vluchten vanaf Duitse luchthavens maar ook met Sunexpress vanaf Schiphol
Zie je een leuke vakantie? Neem contact op met ons reisbureau. 


Anex Tour Turkije logo

Anex Tour is een Duitse organisatie  die binnenkort ook vanuit Nederland gaat vliegen. Nu is het alleen mogelijk om via Duitsland te reizen. Bedenk dat Düsseldorf en zeker vliegveld Weeze vlakbij Nijmegen helemaal niet zo ver rijden is. Parkeren is geen probleem, niet duur en daar helpen we je graag mee. Bovendien kun je dan nu gelijk al op vakantie naar Turkije!