Over Turkijetravel


Waarom je vakantie laten verzorgen door Turkijetravel ?

  • Turkijetravel.nl is een website van Travelshop@ReisburoApollo aangesloten bij ANVR en SGR
  • Zelf kiezen tussen online boeken of laten verzorgen voor dezelfde prijs. Indien je online boekt, dan gaat de afhandeling van de reservering direct via de reisorganisatie waar je online boekt. Je reisbureau reservering loopt via Travelshop@Reisburo Apollo en ik ben je contactpersoon. Zoals hierboven omschreven valt de boeking dan onder de ANVR en SGR voorwaarden. 
  • Onafhankelijk advies: Turkijetravel is niet gebonden een een bepaalde reisorganisatie. Er is veel keus in vakanties en tickets en ik zal altijd de prijs van de gevonden vakantie of tickets vergelijken.
  • Extra services op verzoek en tegen betaling mogelijk zoals het bijboeken van bagage, stoelen reserveren, online inchecken, parkeerplaats op de luchthavens, autohuur, transfers, excursies en afhandeling van eventuele klachten of vluchtvertraging.
  • Vast aanspreekpunt en persoonlijke aandacht.
    Makkelijk bereikbaar en snel antwoord. Ook in het weekend of in de avonden reactie op je e-mail bericht.
  • Onze kennis over Turkije: wij kennen de meeste Turkse bestemmingen en heb er dan ook vele bezocht alsmede de accommodaties in diverse plaatsen. Op je vragen probeer ik meestal gelijk een antwoord te geven en vanwege mijn connecties in Turkije, kan ik altijd wel snel een kenner om advies vragen.

 

 

 

 

Turkijetravel is een initiatief van Travelshop welke je reservering onderbrengt bij Reisburo Apollo, lid van ANVR en SGR. Bekijk de van toepassing zijnde ANVR voorwaarden die van toepassing zijn als je via ons reisbureau boekt.