Rondreizen

Maak een mooie rondreis door Turkije met een georganiseerde reis en gids die je alles kan vertellen over de cultuur en geschiedenis. Wil je het liever privé ontdekken waarbij route en hotels al geregeld zijn? Kijk dan eens naar een Fly-Drive

Onderstaande ANVR en SGR aangesloten partners van Turkijetravel bieden kwalitatief mooie rondreizen aan. Laat je rondreis zonder extra kosten helemaal verzorgen door het reisbureau van Turkije Travel: Travelbert@ReisburoApollo.  

ANWB rondreizen. Voorheen bekend onder FOX reizen. 

Avontuurlijke en duurzame rondreizen met individuele vrijheid.

Rondreizen Corendon: veel zien en beleven tegen voordelige prijzen.


Busrondreis Turkije

Turkije is zo veel meer dan alleen zon, zee en strand. Een rondreis Turkije betekent vooral genieten van een rijke geschiedenis en prachtige natuur. Turkije is een uitstekend land om door heen te reizen. Oad heeft een prachtige rondreis door Turkije samengesteld; we volgen de oude handelsroutes door Cappadocië met zijn onderaardse steden en rotskerken. Maar ook de kalkterrassen van Pamukkale. In de antieke stad Efeze zien we de Celcus Bibliotheek en het bijzondere amfitheater. We sluiten de reis af met een verblijf aan de heerlijke Turkse Rivìera. Oad: gegarandeerd kwaliteit.
Boek online of neem contact met ons op om deze reis voor dezelde online prijs te laten verzorgen.


Rondreis Spectaculair Turkije vanaf 859,00

 • Unieke 8-daagse rondreis door Turkije
 • Ontdek de westkust van Turkije
 • Excursiepakket € 149 p.p. optioneel
 • Verblijf op basis van halfpension
 • Bezoek o.a. Efeze, Troje, Pamukkale en Istanbul

Met deze 8-daagse rondreis Spectaculair Turkije bezoek je meerdere hoogtepunten aan de Turkse westkust waarvan er een aantal op de Unesco Werelderfgoedlijst staan. Efeze, Pergamon, Hiërapolis, Pamukkale en Istanbul zijn stuk voor stuk het bezoek waard en na deze rondreis heb je een hele andere ervaring van Turkije dan alleen zon, zee en strand. Naast de bezoeken is er op meerdere momenten ook ruimte om de reis op eigen gelegenheid in te vullen. Aarzel niet en ga mee op deze interessante rondreis die meeneemt naar de wonderen van Turkije!

Rondreis Spectaculair Turkije

Inclusief:

 • Retourvlucht van en naar Antalya
 • Transfers van en naar de luchthaven Antalya
 • Vervoer tijdens de rondreis in een comfortabele bus
 • Alle overnachtingen tijdens de rondreis in 3- en/of 4-sterren hotels
 • Verblijf in Istanbul is op basis van Logies en ontbijt, op de andere locaties op basis van halfpension

Exclusief:

 • Het excursiepakket t.w.v. € 149 per persoon (optioneel en te voldoen bij aankomst). Hierbij zijn op 5 dagen lunch inbegrepen. Tijdens de vrije tijd in Istanbul kan er op eigen gelegenheid geluncht worden. Het excursiepakket bevat het volgende: Alle entreegelden, lunches, diners en fooien voor de bellboys (in restaurants/hotels), vervoer tijdens de excursies en professionele Nederlandssprekende gids