• Dit is een testversie van onze nieuwe website Turkijetravel.nl.
  • Wij zullen het aanbod stapsgewijs uitbreiden.
  • Met vriendelijke groet, Saygılarımla
  • Travelbert@ReisburoApollo

Luxe

Je hebt luxe en super luxe accommodaties in Turkije. Je vindt hier geselecteerde mogelijkheden van deze 5* hotels. Vergeet niet dat er een behoorlijk verschil kunt zitten tussen de verschillende hotels in deze 5* categorie. De hotels in dit overzicht zijn echt allemaal heel goed maar in de super deluxe categorie is het echt "top of the bill", het neusje van de zalm. Daar zijn de hotels in Turkije echt heel goed in.  

Platinum Selection: ultieme vakantie in de allerbeste 5-sterren super de luxe sterrenhotels in Turkije

Wat is er heerlijker dan van jouw vakantie een vorstelijk droomverblijf te maken? In een super-de-luxe gastronomisch tophotel dat over de allerbeste faciliteiten beschikt? Met ons Premium Platinum aanbod van zeer luxe vakanties wordt die droom werkelijkheid. Onze inkopers hebben speciaal voor jou een topselectie van 5-sterrenhotels samengesteld op basis van kwaliteit, gastvrijheid, serviceniveau en zeer hoge klantbeoordelingen.


Iets minder luxe maar nog steeds van een hoge kwaliteit zijn de Voyage hotels die je via Turkijetravel bij Corendon online kunt boeken. Voor dezelfde online prijs regelt het reisbureau van TurkijeTravel het trouwens ook voor je met een vast en persoonlijke aanspreekpunt. Turkijetravel werkt namelijk samen met onder andere Corendon.

De Paloma hotels

 

Op uitnodiging van Paloma hotels en TUI heeft Turkijetravel.nl in november 2022 allinclusive mogen Genieten (en echt met een grote G!) in het Paloma Oceana te Side Kümköy.

Paloma hotels staan voor gastvrijheid, duurzaamheid en culinaire verwennerij met vers biologisch eten en wijn uit eigen tuin. Het zijn 8 luxe hotels in Turkije in de 5 sterren categorie. 

Dit voorjaar verbleven wij in het Paloma Finesse hotel en leuk om te zien dat Paloma Oceana hotel weer andere doelgroepen heeft: veel families, bevriende gezinnen met kleine kinderen en 3 generatie families. Tevens veel wat oudere stellen, zo te zien veel repeaters. In deze tijd van het jaar voornamelijk Duitse gasten. Dan weet je dat zo’n hotel van goede kwaliteit is. Paloma Oceana is een klassiek hotel vergeleken met de tevens in Side gelegen Paloma Finesse, Perissia en Orenda die meer trendy, modern, hip en eigentijds zijn.
 
Oceana is dus wat sierlijker met een prachtige grote tuin, stijlvolle kamers, grote zwembaden, waterpark voor de kids en gelegen aan een mooi breed zandstrand en ruimte tussen de bedjes (wat in Side toch wat uitzonderlijk is). Het eten, drinken, animatie en de service zijn uitstekend zoals we gewend zijn van Paloma. Het is voor een breed publiek maar minder geschikt voor jongere stellen.   
Het hotel is nu al maanden tot de laatste kamer volgeboekt maar overdag is er genoeg ruimte bij de zwembaden, op het strand en in de horeca. ’s Avonds heeft de hoge bezettingsgraad wel wat invloed op het reserveren van de a la carte restaurants, en drukte in de bars maar wij hebben dat niet als storend ervaren.

Wil je meer weten over zo’n top Paloma vakantie in Turkije? Turkijetravel geeft je graag advies en tips!