Alanya

Wij zijn letterlijk en figuurlijk helemaal thuis in Alanya. De eigenaar van het reisbureau van Turkijetravel komt er al 25 jaar verblijft er ook meerdere maanden per jaar. Daarom kunnen wij het beste advies en extra tips geven en zorgen voor een onvergetelijke Alanya vakantie!

In Alanya is er voor iedereen wat te beleven !
Welkom op dit deel van Turkijetravel met vakanties en tickets naar Alanya! Mijn naam is Egbert Jonker en ben ruim 35 jaar professioneel actief in de reisbranche. Eerst werkzaam voor de ANWB en TUI en daarna als zelfstandig ondernemer met een Holland International reisburo in Heiloo en later een Thomas Cook Travelshop in Zaandam. Mijn reisbureau heet Travelbert.
Momenteel werk ik samen met Reisburo Apollo die diverse filialen in Noord-Holland heeft. Alle Turkijetravel reisbureau boekingen lopen via Reisburo Apollo welke is aangesloten bij ANVR en SGR. Dat is dus wel zo veilig en vertrouwd.
Je vind me daarom meestal terug met Travelbert@ReisburoApollo.
Ik kan je uit veel eigen ervaringen de juiste en passende Alanya vakantie adviseren!

Alanya is namelijk één van mijn favoriete bestemmingen, ik kom er al 25 jaar en heb er onlangs vier jaar lang gewoond en gewerkt. Nog steeds ben ik een aantal maanden van het jaar in Alanya te vinden. Door een combinatie van het alledaagse Turkse leven en toeristische voorzieningen heeft deze stad heel het hele jaar door veel te bieden. Van leuke kleine authentieke plekjes en restaurantjes tot modern toeristisch vermaak. De stad heeft een internationaal karakter vanwege de verscheidenheid aan nationaliteiten van de bewoners. 
De prachtige stranden en de natuur in het achterland maken het plaatje compleet. Heb je vragen over Alanya of over de reizen op deze website ? Ik beantwoord deze graag en vertel je dan ook meer over mijn passie voor Alanya.